Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„Срамно и позорно е поведението на българските управляващи, които от страх да не им се разпадне коалицията се снишават по тодорживковски“, заяви българският евродепутат Андрей Ковачев (ГЕРБ/ЕНП).

Той говори по време на дебат в Европейския парламент в Страсбург, посветен на руската агресия срещу Украйна.

Ковачев приема "снишаването" като тъжен факт. Той се състои в това, че управниците ни не желаят да подкрепят с отбранителна техника хората в Украйна, които по думите му се сражават и за нашата свобода. А страната в момента се намира на границата между цивилизацията и варварството.

Евродепутатът призова също активите на Русия на територията на ЕС, както и тези на руските олигарси, да бъдат използвани в подкрепа на Украйна.

Българският представител се обърна към колегите си, към Съвета на ЕС и Европейската комисия, както и към страните членки на ЕС:

„Удвоете и утроете усилията си. Украйна не може да чака. Ако една или две страни не желаят да участват в засилени мерки или санкции срещу Русия или в доставки на отбранителна техника, трябва да се продължи без тях“, смята той.

Накрая Ковачев помоли Бюрото на ЕП да върне в пленарната зала украинския флаг. Знамето трябва да остане там до победата на Украйна.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.