Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Новото БМВ 7 трябваше да бъде показано официално на изложението в Женева, което започва на 5 март, но сайтът carscoops.com се е добрал до снимки на лимузината.

Засеченият модел е 730d със стандартно междуосие. Промените във външния вид не са драстични - фаровете (в случая - лазерни!) са залепени за "бъбреците" в съответствие с новата стилистика на баварците, но страничната линия е запазена. Нов дизайнерски елемент е хромираната лайсна, която разделя стоповете по начин, който прилича на решението при Porsche Boxster.

Сред новостите в салона се забелязва по-голям централен дисплей, както и по-малко бутони по централната конзола. Твърди се, че колата е поставена на сериозна диета и теглото ѝ ще е по-ниско с около 200 кг в сравнение със сегашната "седмица".

Коментарите за дизайна на новата версия не са особено ласкави, като според авторитетния сайт Jalopnic.com, "прилича на наседнато БМВ Х5".

 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.