Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Войната не е време за усмивки... Въпреки това смешен чат в руската мрежа "Телеграм" весели потребителите на социални медии на фона на трагедията в Украйна.

Ако разговорът е достоверен, единият приятел пита другия как са нещата при тях. И той му отговаря, между другото, че роми откраднали зарязан руски танк. Целта е ясно каква може да е - едва ли състезания за наближаващия Тодоровден - по-скоро за "Вторични суровини".

Иначе, ако мястото е действително с. Любимовка -такива има десетки и в Украйна, и в Крим. Цели четири от тях са в Днепропетровска област (имало е и пето - вече несъществуващо!), а друго е край Киевска.

Това напълно съвпада с "театъра на военните действия" - казано на официалния шапкарски език -  към днешната дата.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.