Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Американската посланичка Херо Мустафа и служители от US посолството почетоха 19 февруари като записаха видео с рецитацията на стихотворението на Христо Ботев "Обесването на Васил Левски". 

 
Днес почитаме героичните подвизи на Васил Левски, написаха от мисията. Така оттам отбелязват "149 години от смъртта на една от най-знаковите личности в българската история"
 
 

Коментари

Можеше и още по-добре

"Хлапак красив със поглед дяволит. Политик е талантлив и оратор даровит. Харвард е завършил с шест - икономист великолепен. За премиер изкара тест - водач ще е чудесен. Имаме си премиер чак нов чаровен, млад, усмихнат. Да поздравим нашият Петков и при него успехите да идат".

Раша

Как един руски дипломат за последните 75г. не научи една дума на български, еле пък да рецитира "обесването на Васил Левски", че те ватниците са го ненавиждали едно време, не случайно Игнатиев го праща на бесилото. Един път руски дипломати не са поставяли цветя на паметника му

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.