Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Любимата кола на Джеймс Бонд е по-гореща от всякога, пише сайтът CarBuzz.com. Производителят на луксозни автомобили Aston Martin обяви сервизна акция за 7256 свои коли – рекордна в историята на компанията, заради дефектни електронни модули в системата за загряване на предните седалки.

Дефектът може да попречи на изключването на нагревателите, което от своя страна да доведе до прегряване, унищожаване на тапицерията и изгаряния на шофьора или пътника. Все пак кожата, с която са обвити седалките, е устойчива на запалване, така че няма данни за пожари, предизвикани от повредата.

Засегнатите возила са произведени от 2006 г. до 2016 г., като сред тях попадат моделите DB9, V12 Vantage, V8 Vantage, DBS (автомобил на Бонд в Casino Royale (2006 г.),  и Quantum of Solace (2008 г.) и Virage. При връщането им в сервизните центрове безплатно ще бъде монтирано допълнително устройство, което засича нередности в работа на сензорите и когато установи прегряване, прекъсва захранването.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.