Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

От 15 до 19 април 2022 г. предстои Moto Expo 2022 в София, съобщава Zrockradio.bg.

Както и в годините преди пандемията, организатори на събитието са Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), съвместно с утвърдения си дългогодишен партньор – “Експо Тим” ООД. Мястото е зала "Асикс Арена" (бивша зала "Фестивална") в София.

Две години Moto Expo бе отменяно, но това вече е минало. Сега предстои Moto Expo 2022. Както винаги, на изложението ще присъстват изложители, представляващи у нас всички големи световни производители на мотоциклети, АТV машини, скутери и мотопеди.

Заедно с това, в изложението по традиция участват много фирми, които внасят аксесоари, консумативи, резервни части и принадлежности. Радостното е, че ще видим и нови марки, които са в България от миналата година, допълва ZRock.

Общата изложбена площ в централната зала е 2200 кв. м. Там ще бъдат всички вносители на мотоциклети в България. Централното и горно фоайе имат общо 250 кв.м. заета площ фирми за мотоциклетни аксесоари, екипировка и оборудване.

Да припомним, че по време на първото издание на изложението през 2019, интересът беше огромен. През щандовете на Асикс Арена преминаха над 10 000 посетители. Moto Expo 2022 ще очаква мотоциклетистите и фенове на двуколесния транспорт.

Мястото и датите вече са известни – зала Асикс Арена oт 15 до 19 април от 10 до 19:30 часа.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.