Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

42-годишната английска актриса Танди Нютън беше определена за най-сексапилна веганка на 2014 г. от британския клон на организацията "Хора за етично отношение към животните" (РЕТА), съобщи Контактмюзик.

Леко цветнокожата красавица от филмите "Сблъсъци" и "Мисията невъзможна" беше удостоена с наградата като признание за усилията ѝ да популяризира храненето с растителни продукти и състраданието ѝ към животните. "Не желая страданието под каквато и да било форма на нито едно живо същество... Животните са тъпкани с хормони на растежа, които след това се дават като храна на нашите деца. И това се отразява на водата, на околната среда", сподели Танди.

Напомняме, че веганството е една крайно твърда версия на вегетарианството, отричаща яденето на каквито и да е животински продукти - включително доброволно и безболезнено даденото от животните мляко и неговите производни.

Тя да не яде месо, разбираме,...

Британският боксьор Дейвид Хей, който стана веган в началото на 2014 г., след като гледал документален филм за земеделието, също беше отличен, макар и не за сексапил. Двамата ще получат по кутия с вегански шоколади (без грам мляко) и сертификат в рамка.

... но той?

 

Коментари

Стоян

Умряла е от глад. Такава гърчава надали ще си намери мераклия да й сложи месо в устата.

zakkwylde

Ибахти кокъла, покрит тук-там с малко кожа. Който свързва анорексията с вегетарианството само допълнително отвращава публиката.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.