Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Студент откри безразборна стрелба в една от аулите на университета в Хайделберг днес на обяд. По време на лекция младият мъж извадил пушка от раницата си и започнал да стреля.  След това избягал навън, където насочил пушката към главата си и се самоубил. Най-тежко ранено бе момиче, което студентът е прострелял в главата. То почина няколко часа след нападението. Консулството на България в Мюнхен съобщи, че засега няма информация за пострадали български граждани.

След стрелбата нападателят се е самоубил. Полиция е обградила района. Нападението е станало в Нойенхаймер Фелд, на територията на природонаучните и медицинския факултет, в близост до университетската болница.

Полицията съобщи, че нападателят също е студент там. Според първоначални данни е носил няколко ловни пушки. 

Според полицията засега няма данни за политически или религиозно мотивиран атентат. Смята се, че става дума само за един извършител без съучастници.

 

Коментари

.....

Може би "Ал кайда"...

Истината

Отново еврейска провокация!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.