Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Вече има и достатъчно дарено количество кръв за претърпялото катастрофа момиче, блъснато от автобус на градския транспорт в столицата, казаха от Националния център по трансфузионна хематология.

Късно снощи от "Пирогов" отправиха молба за даряване на кръв от група A+, за да помогнат на 17-годишната ученичка и танцьорка от ансамбъл "Средец" Александра Нинова. Днес цял ден имаше опашка от хора пред центъра по кръводаряване в столицата.

Александра е била блъсната от автобус на градския транспорт на пешеходна пътека в "Люлин". Днес стана ясно, че водачът не знае как се е случил инцидентът, а споделил само, че чул удар в задната част на автобуса. Той веднага е слязъл и извикал 112 и КАТ, каза шефът на столичния автотранспорт. 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.