Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Интендантът (командващият) на германските Военноморски сили (ВМС) вицеадмирал Кай-Ахим Шьонбах подаде рапорт за пенсиониране до военния министър, след като се обясни публично в любов към Русия, докато е на посещение в Индия.

“Наистина ли Русия иска малка ивица украинска почва? Или да се интегрира в страната, не, това са глупости..Путин вероятно оказва натиск, защото знае, че може да го направи и това разделя ЕС…но това, което той наистина иска, е уважение на високо ниво.

Путин просто иска уважение. И господи, евтино е да му се даде уважение, даже е безплатно. Ако питат мен, най-лесно е да му се даде уважението, което той иска и вероятно заслужава. Дори ние, Индия и САЩ, имаме нужда от Русия срещу Китай. Кримският полуостров го няма и никога няма да се върне. Това е факт”, казва Шьонбах на конференция, организирана от индийския институт на изследване на отбраната Манохар Паррикар, а кадрите бяха разпространени в социалните мрежи.

След остър протест на Украйна, вицеадмирал Шьонбах се извини и подаде рапорт за пенсия до германския военен министър, а външното министерство на ФРГ трябваше да уточнява, че офицерът изразява мнение, което не съвпада с официалното на Берлин.

Коментари

Калин

Подкупни европейски мерзавци, ако бяха убили 14 000 германци, така както убиха 14 000 украинци на Донбас и Луганск, дали щеше да му даде уважение на нискостебление международен престъпник Путин.

Нищо ново

Осакатена нация

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.