Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

От най-голямата спешна болница в страната - "Пирогов", отправиха апел към гражданите за доброволно и безвъзмездно кръводаряване за нуждите на лечебното заведение.

Всеки ден "Пирогов" се нуждае от кръв и кръвни продукти, за да може да оказва своевременна помощ на настанените за лечение пострадали лица.

Към днешна дата, повече от всеки друг път, там имат нужда от безвъзмездни кръводарители с кръвна група "А", с резус фактор положителен.

Всички желаещи лица, които искат да помогнат на болницата, могат да дарят кръв още утре, в Националния център по трансфузионна хематология.

Задължително условие е да се упомене, че дарената кръв е за нуждите на болница "Пирогов".

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.