Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Писък" е най-гледаният у нас, показват обобщените данни от киносалоните в България. Четвърт век след първия филм Гоустфейс отново преследва Сидни Прескот и останалите "ветерани", а това са гледали вече 7 395 зрители и има 77 972 лева приходи от билетите за първите три дни у нас, предаде БТА.

На втора позиция е едномесечният първенец "Спайдър-мен: Няма път у дома", който е продължение на филмите от поредицата "Далече от дома" и "Завръщане у дома".

Набралият голям зрителски интерес у нас филм по комиксите на "Мarvel" има вече 166 938 зрители и 1 853 072 лева приходи за пет седмици в кината.

Трето място е за "Клифърд, голямото червено куче", създаден по книгите на Норман Бридуел. Приключенията на кучето Клифърд и младата Емили са в кината вече трета седмица и за това време са гледани от 22 513 зрители и отчита 214 380 лева печалба от билетите.

Българският "Бай Иван: Филмът" е на четвърто място по зрителски интерес. Продължението на YouTube поредицата и книгата "Светът на Ванката" е вече седем седмици в кината и е видян от 121 150 зрители, има 1 083 544 лева от билетите им.

На пето място е "King's Man: Първа мисия", трети филм от поредицата по популярния комикс на Марк Милър и Дейв Гибсън "Тайната служба". Основаването на наддържавната служба от херцога на Оксфорд и причините за това са вече трета седмица на екраните, като до неделя са ги гледали 18 203 зрители и има 195 569 лева от билетите.

Шеста позиция е за анимацията "Ела, изпей 2". Продължението на филма от 2016 г. в което Бъстър Муун се опитва да постави музикално риалити с космически размери насред Редшор Сити в "Кристъл Ентъртаймънт", гледано е от 41 848 зрители и има 411 076 лева приходи от билетити за месец и половина.

Седмо място е за българския "Останалото е пепел", който излезе повторно след премиерата му през март миналата година. Разказът за живота на българския банкер Атанас Буров, преплетен с любовна авантюра между секретарката му Мария и американеца Джордж, е гледан вече от 5 667 зрители и има 58 241 лева приходи.

На осма позиция в топ 10 е "Домът на Gucci", който вече е втори месец в кината. Филмът на Ридли Скот по книгата на американската модна журналистка Сара Гей Фордън за краха на семейната филма и началото й като международна корпорация е с вече 78 827 зрители и има 822 830 лева от билетите.

Девето място е за анимацията "Мулан: Принцесата воин". Китайският прочит на познатата история от "Дисни" и в анимационен, и в игрален вариант е вече втора седмица в кината, като са го гледали 5 236 зрители и има 47 290 лева приходи.

Десета позиция е за четвъртия филм от поредицата "Матрицата: Възкресения", дело на единия от тандема Уашовски - Лана. Срещата на Нео и Тринити години след излизането от Матрицата, в която са влезли отново, е вече месец в кината у нас, като има 45 960 зрители и 478 707 лева приходи.

Ключови думи

Коментари

.....

Честито на киносалоните! Да почерпят.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.