Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Британската антитерористична полиция в съобщи вчера, че е задържала двама тийнейджъри в Южен Манчестър в рамките на разследване, свързано с въоръжения британски гражданин, който държа в продължение на 10 часа четирима души за заложници в синагога в град Коливил, в щата Тексас, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

"Двама тийнейджъри бяха задържани тази вечер в южната част на Манчестър. Те остават в ареста за разпити", посочи в комюнике полицията в Манчестър, цитирана от Франс прес.

Заложниците бяха освободени живи и здрави, след намесата на ФБР. Не е известно дали нападателят е бил ликвидиран от полицията, или се е самоубил.

БТА

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.