Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Вокалистката на Слави Трифонов Лилия Стефанова се врече във вечна вярност на депутата от „Има такъв народ“ Станислав Балабанов. Младоженците изненадващо споделиха новината в своите профили в Инстаграм. Те публикуваха и снимки от церемонията, като не разкриха подробности за щастливото събитие в живота им.

Досега никой не знаеше за връзката между двамата, която се увенча с клетва за вечна вярност. Депутатът и певицата си разменили класически халки и сключили и църковен брак. Не е ясно дали Слави Трифонов е бил сред гостите на тайната сватба.

Лили е родена в Благоевград. Отгледана е в духа на религията и църковните обичаи, тъй като баща ѝ е свещеник, а майка ѝ – секретар на църковното настоятелство.

Именно те са хората, които я насочват към музиката още в ранна възраст и я записват да пее в детски хор. Завършила е „Поп и джаз пеене“ в Националната музикална академия.

Красивата певица каза „да“ на друг не по-малко известен член на екипа на Слави Трифонов – Станислав Балабанов е депутат от Пловдив и бивш репортер на телевизия 7/8.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.