Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Гръцките здравни власти поставиха сериозно изискване пред тези, които са решили да посетят южната ни съседка. 

Ако някой не си е поставил бустерна доза повече от седем месеца след втората ваксинация, независимо от възрастта той ще се смята за неваксиниран. Сертификатът му за ваксинация ще изтече след седем месеца и без прием на трета доза през този период лицето, независимо от възрастта, ще се смята за неваксинирано, заяви гръцкият здравен министър Танос Плеврис.

Тази мярка вече е в сила за гражданите над 60-годишна възраст, но скоро решението ще се отнася и за всички останали, подчерта министърът.

"Ако са минали седем месеца и не е поставена бустерна доза, срокът на валидност на сертификата е изтекъл. Това ще бъде съобщено официално през следващите дни, тъй като трябва да имаме конкретна дата", заяви Танос, цитиран от БНТ.

 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.