Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Кокичета цъфнаха в Смолян в последния ден от годината, видя репортер на БТА. Предвестниците на пролетта разтвориха цветове в градина в кв. Райково в областния град. Според стопаните кокичетата са белият символ за Новата 2022 г., предвещавайки добра година.

Появата на най-храбрите цветя, които разцъфтяват през студовете и снеговете, е знак за предстояща силна година, смятат жители на квартала с ранобудните кокичета. След бедствените дъждове и снеговалежи през декември, в Смолян изпращат 2021 г. с пролетни температури.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.