Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Първите кокичета за 2018 г. вече се появиха в Благоевград, съобщи БТА. Пролетните температури през декември и януари дадоха възможност на нежните бяло-зелени предвестници на красивата пролет да пробият земята и да покажат своята хубост още сега, през топлите слънчеви дни на първите зимни месеци. 

Кокичета се появили в двора на сем. Венера и Трендафил Манчеви в Благоевград. Съпругът Трендафил разказа пред репортер на БТА, че кокичетата са ги зарадвали в двора им още през декември. Заедно с тях семейството с радост посрещнало и настъпването на Нова година. 

През минали години гроздовете от кокичета са били повече от сега, но и малкото носят същото ведро настроение и предизвикват усмивки. За цветята се грижи най-вече съпругата Венера. Те съжителстват обикновено и с някои животинки - играчки, които красят градинката на двора - пчели, щъркели и други птичета, които също носят пролетно настроение. Сега са прибрали повечето заради белите на съседските котки. Иначе по думите на Трендафил всяка година е така, пише БТА.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.