Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"На Коледа тази година Стоян избра да се роди в нашето семейство."

Това съобщение изпрати до приятелите си в първата нощ на Коледа Николай Младенов, специален координатор за Близкоизточния мирен процес на ОНН.

Това е третото дете и първи син в семейството на бившия български министър, който досега има две дъщери. Стоян е със забележителните мерки - 54 см и 4,1 кг. Той, както и двете му сестри, е роден в София - където и да са, семейство Младенови винаги се прибира в България за раждането на децата си.

Младенов беше министър на отбраната (2009-2010 г.) и министър на външните работи до 2013 г. в първото правителство на ГЕРБ. След това бе назначен за специален представител на генералния секретар на ООН Бан Ки-мун за Ирак и ръководител на мисията на организацията там.

Дипломатическата му кариера в крайна сметка го доведе в Израел като координатор на Близкоизточния мирен процес. А тази година стана член на Вашингтонския институт за близкоизточни политики.

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.