Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Статиите от поредицата "Из делниците на един луд" на непрежалимия журналист Д-р Тони Филипов вече могат да бъдат четени и като електронни книги. Общо шестте томчета могат да бъдат поръчани от сайта ozone.bg. и струват по едва 12 лв. 

В сборниците са включени същите авторски материали, които през годините излизаха на хартиено издание, но вече са напълно изчерпани, информира днес offnews, където Д-р Филипов публикуваше последно своите статии. 

В книжките са включени "Делниците", които Стойко Тонев под името Тони Филипов д-р публикуваше в "Монитор", "Експрес".

И, разбира се, в сайта Reduta.bg - хроно-синкластичния инфундибулум, който д-р Тони създаде с толкова много любов и в който, освен "Делниците" можете да намерите и други негови статии.

Преди смъртта си на 31 януари 2021 г., Тони Филипов беше започнал работа по седмата си книга, в която трябваше да влязат последните му работи. Тя вероятно ще излезе като книжно тяло през следващата година.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.