Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бившият служебен министър на отбраната и бъдещ посланик в САЩ Георги Панайотов се оплака във фейсбук, че възрастен шофьор, нарушаващ правилата на движение, му обяснил, че не го харесва.

Панайотов казва, че шофирал личния си автомобил по еднопосочната ул. “Георги Бенковски” от “Аксаков” към “Славянска”. Изведнъж срещу мен идва джип. Най-любезно обяснявам на шофьора, че нарушава правилата за движение. Отговорът:

“Аз теб, министре (познал ме е, въпреки че от вчера не съм министър), даже не те харесвам. Аз живея тук, а ти само работиш тук. Ще карам както си искам и не си ми на годините”. 

"Човекът бе на около 65-70 години и случаят не е болка за умиране. Но е симптом за насадена през последното десетилетие простащина, за толерирано чувство за безнаказаност, за угоявана дебелащина.
В България трябва да се възстанови върховенството на закона. И трябва да се унищожи простащината. Иначе България ще изчезне", пише Георги Панайотов.

Панайотов се върна в МВнР, където докато чака одобрението на американската страна, се подготвя за задграничен пост. Преди да стане министър, той бе постоянен представител на България в ООН в Ню Йорк. Там въпреки огромния трафик, шофьорите стриктно спазват правилата за движение и при нарушение веднага биват санкционирани от пътни полицаи, разположени на почти всяка пресечка.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.