Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Здравните власти в Нова Зеландия започнаха разследване, след като получиха информация, че мъж е бил ваксиниран цели 10 пъти срещу COVID-19 за един ден, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Смята се, че му е било платено да бъде инжектиран вместо други хора.

"Много сме обезпокоени от тази ситуация и работим със съответните агенции за нейното изясняване", каза програмната мениджърка на компанията по имунизиране срещу COVID-19 Астрид Корниф.

В Нова Зеландия хората не са задължени да показват документ за самоличност при имунизацията.

Около 89 на сто от новозеландците са напълно ваксинирани. Страната е регистрирала само около 12 500 случая на COVID-19 и 46 смъртни случая от началото на пандемията. 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.