Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Видео, предоставено на Ай Ти Ви Нюз, постави кабинета на Борис Джонсън в неудобна ситуация, съобщава БНТ.

На запис, направен на 22 декември миналата година, бивша говорителка на британския премиер се шегува за провеждането на коледно парти на "Даунинг стрийт" 10, в момент когато в страната е в сила пълно затваряне.

На пресконференция Алегра Стратън признава пред свои колеги, че е имало почерпка със сирене и вино, без социална дистанция, но все пак твърди, че това е било бизнес среща.

Според източници на Би Би Си партито се е състояло на 18 декември миналата година и на него са присъствали "няколко десетки" хора. "Даунинг стрийт" отрича да е имало прием.

Опозицията определи видеото като обида към всички британци, които миналата година не са имали възможност да бъдат със своите близки по празниците.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.