Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Консулският отдел към Посолството на Съединените американски щати в София възобнови издаването на визи за българи за туризъм и бизнес. То бе прекратено през март заради пандемията от коронавирус и такива се издаваха само при спешни случаи.

Неимигрантски визи  за туризъм и бизнес посещения засега се издават "в ограничен обем". От 8 декември предлагаме ограничен брой места за интервюта за посетителски визи (B1, B1/B2, B2), пишат от посолството. 

"В момента предлагаме толкова места за интервюта, колкото позволяват местните условия, ресурсите и съображенията за сигурност, като призоваваме кандидатите да вземат предвид ограниченията и да подготвят молбите си възможно най-рано.  За повече информация относно възобновяването на визовите интервюта, моля посетете сайта на посолството", казват от мисията на САЩ.

През последната година дипломатическата мисия на САЩ издаваше годенически визи К1 и имигрантски визи.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.