След като отказа да говори с репортерите в първия ден на 47-ото Народно събрание, Христо Петров, познат повече като Ицо Хазарта, все пак направи коментар за впечатленията си в ефира на Нова ТВ.

"Наблюдавах една парламентарна група - вляво от мен. Докато Радев говореше, те си приказваха, говореха си по телефона. Един нещо търсеше в носа си. Не знам какво търсеше в тоя нос, до лакътя я беше нахакал тая ръка вътре. Човек изпада в особено положение...", описа той първото си автентично преживяване в парламента.

Депутатът от "Продължаваме промяната", по-известен с музикалната си кариера, разви интересна хипотеза - че един от депутатите на ДПС е всъщност охранител на Делян Пеевски.

"Когато Пеевски отива до тоалетната, той тръгва с него. Когато някой друг от тяхната група напуска залата - той също отново отива с него. Това е депутат със заплата, който е сложен на избираемо място и ще гласува закони. А всъщност е охранител", смята той, но не разкри името на колегата си с втора професия.

Станало му е много готино, когато е победил Нинова и Борисов в софийския 25-r МИР - но сега идва времето за да се свърши нещо полезно, отбеляза още изпълнителят. Това обаче ще е в парламента, не като министър, въпреки че е имал предложение. 

"Познавам възможностите си и смятам, че на този етап не бих бил полезен там”, уточни Хазарта.