Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

След като отказа да говори с репортерите в първия ден на 47-ото Народно събрание, Христо Петров, познат повече като Ицо Хазарта, все пак направи коментар за впечатленията си в ефира на Нова ТВ.

"Наблюдавах една парламентарна група - вляво от мен. Докато Радев говореше, те си приказваха, говореха си по телефона. Един нещо търсеше в носа си. Не знам какво търсеше в тоя нос, до лакътя я беше нахакал тая ръка вътре. Човек изпада в особено положение...", описа той първото си автентично преживяване в парламента.

Депутатът от "Продължаваме промяната", по-известен с музикалната си кариера, разви интересна хипотеза - че един от депутатите на ДПС е всъщност охранител на Делян Пеевски.

"Когато Пеевски отива до тоалетната, той тръгва с него. Когато някой друг от тяхната група напуска залата - той също отново отива с него. Това е депутат със заплата, който е сложен на избираемо място и ще гласува закони. А всъщност е охранител", смята той, но не разкри името на колегата си с втора професия.

Станало му е много готино, когато е победил Нинова и Борисов в софийския 25-r МИР - но сега идва времето за да се свърши нещо полезно, отбеляза още изпълнителят. Това обаче ще е в парламента, не като министър, въпреки че е имал предложение. 

"Познавам възможностите си и смятам, че на този етап не бих бил полезен там”, уточни Хазарта.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.