Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Челен удар между две коли на пътя Разград-Кубрат взе две жертви и причини травми на 4-ма. Новината събщи Нова тв снощи, а загиналите са 18-годишен младеж и 42-годишна жена.

Инцидентът е станал по светло - около 15 часа на 3 километра преди Кубрат, на пътен участък, който наскоро е бил ремонтиран. Шофирал е 18-годишният младеж, който е взел книжка преди 12 дни. Трагично е завършил опитът му да изпревари камион.

В автомобила с жертвите е имало и още един мъж – на 21 години, но състоянието му не е било тежко и той не е бил хоспитализиран, допълве медията.

В другата кола също е имало трима души, те са с травми, но също не се е наложило да бъдат настанени в болница.

Пътният участък вече е почистен, опесъчен и движението е възстановено.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.