Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Мъж на 27 години, заразен с COVID 19, почина в ИСУЛ. Лекарите в лечебното заведение установили, че човекът е с фалшив зелен сертификат.

Пред Нова тв д-р Кирил Пеев разказа, че мъжът е приет през Спешното отделение с остра дихателна недостатъчност.

Пациентът изразил мнение, че кислородотерапията би изгорила белия му дроб и не използвал кислородната маска. Прилаганото лечение пък не давало резултат. Така се появили съмненията защо процедурите не действат при млад човек, без придружаващи заболявания и ваксиниран. Стигнало се до разговор с мъжа, в който той признал, че е с фалшив зелен сертификат.

От болницата изказват съболезнования не близките на починалия и предупреждават, че фалшивият сертификат не е решение.

"По този начин вредят и на себе си, и на другите. Или се ваксинирайте, или се пазете. Това е моят апел. Вярвайте на лекарите, на които имате доверие, не се поддавайте на провокативни мнения от непроверени източници. Все пак работим с медицина на доказателствата, а не просто мнения на този или онзи", добави д-р Пеев.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.