Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Екоактивисти атакуваха днес 15 склада на "Амазон" в знак на протест срещу компанията за електронна търговия по време на Черния петък във Великобритания, който според групата "Бунт срещу унищожението" символизира свръхпотреблението, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

"Черният петък е символ на манията за свръхпотребление, която не е съвместима с обитаемата планета", заявява групата.

Според нея "Амазон" и подобните компании трупат капитал върху "нашето желание за удобства и разюздано потребление за сметка на природата".

Репортер на Ройтерс видя как протестиращи блокираха днес входа на склад на "Амазон" край Тилбъри, Източна Англия. Те носеха транспаранти с текст "Черните петъци експлоатират хората и планетата" или "Безкраен растеж, край на планетата".

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.