Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Интерактивната ТВ услуга на Булсатком идва с нови промоционално оферти за коледните и новогодишните празници. 

B-box, иновативният ТВ приемник на компанията, може да превърне всеки телевизор в смарт-устройство, благодарение на Android TV. Това означава достъп не само до над 130 канала с HD качество, 8 в 4К ULTRA HD качество и над 40 канала, разпространявани само за клиентите на Булсатком, но и достъп до всички любими медийни приложения на Google Play.

Това означава, че всеки телевизор с HDMI конектор може да стане устройство за ползване и на десетки други услуги - Netflix, HBO, YouTube, Spotify, Plex, Hulu, дори приложения за работа като Google Drive.

Устройството е компактно, с модерен дизайн и може да работи през всякаква интернет среда - през кабел или дори WiFi. Несъмнено удобство е фактът, че е напълно преносим и може да бъде свързан с всеки телевизор - не само в България, но и в целият Европейски съюз.

B-box издига преживяването на следващо ниво чрез иновативен подход в представянето на ТВ каналите и архивното видео съдържание, подредено в каталог по заглавия, типове и жанрове и препоръчва ТОП 100 от най-гледаните предавания за последните седем дена. Притежателите на устройството имат възможност да се възползват от опциите обогатена детайлна информация за предаванията и превъртане 7 дни назад с помощта на Bluetooth дистанционно управление. Адаптивна е подредбата на любимото съдържание в допълнение с гласовите команди на български език чрез Google асистента.

Промоционалните предложения включват покупка на b-box и 12 месечен достъп до интерактивната телевизия и се предлагат в три варианта - Premium Zombie, Super Sport и Fat boy. По този начин всички клиенти, които се възползват от атрактивните коледни оферти, могат да гледат любими сериали, водещи филмови продукции и спортни събития през цялата година.

Premium Zombie е на цена от 199.99 лв. и включва над 190 ТВ канала + HBO, HBO 2 и HBO 3. С пакет Super Sport, който е на цена 299.99 лв. клиентите на Булсатком могат да се насладят на много спорт с включените канали Diema Xtra, Max Sport и Eurosport 4K. А пакет Fat boy обхваща всички ТВ канали, които предлага интерактивната телевизия на Булсатком за 399.99 лв. Специалните оферти са валидни от 18 ноември 2021 г. до 15 януари 2022 г. и от тях могат да се възползват всички нови и съществуващи клиенти на Булсатком. 

С празничното предложение от b-box, зимният сезон и коледно-новогодишните празници ще бъдат по-уютни и приятни с огромното разнообразие от телевизионно съдържание от Булсатком, безспорен лидер в платената телевизия в България.

Коментари

.....

От една страна това е платено съдържание, а не статия, но от друга е полезно като информация. Благодаря. Така или иначе, ние ще си караме с безплатната ефирна телевизия.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.