Кандидат-президентът Лозан Панов, издигнат от инициатива "Правосъдие за всеки", иронизира в пост във фейсбук собствения си инициативен комитет.

Причината - много от хората в ИК, след краха на вота миналата неделя, обявиха публично, че съжаляват за включването си в това начинание.

"Бих искал най-вече да изразя и моята специална благодарност към ръководството на Инициатива „Правосъдие за всеки“. Изключително високо оценявам усилията на нейните лидери да „хвърлят повече светлина“ в публичното ни пространство върху моите личностни и професионални качества", написа Панов.

Ето и цялата публикация:

"Уважаеми членове на Инициативния комитет,

сърдечно благодаря за Вашата подкрепа по време на изминалата кандидатпрезидентска кампания.

Бих искал най-вече да изразя и моята специална благодарност към ръководството на Инициатива „Правосъдие за всеки“. Изключително високо оценявам усилията на нейните лидери да „хвърлят повече светлина“ в публичното ни пространство върху моите личностни и професионални качества.

В знак на специалната ми благодарност към ръководството на „Правосъдие за всеки“, предлагам на членовете на Инициативния комитет да се обединят зад решението да дарят на неправителствената организация, която си е поставила високи цели, цялата останала налична сума, събрана от даренията, предназначени за кандидатпрезидентската кампания, която към този момент е в размер на 12,959,35 лв".