Размяната на реплики между ръководството на БФС и екипа на Димитър Бербатов продължи и днес със залп от страна на опозицията. На фейсбук страницата "Р-Еволюцията е тук" - мотото на Бербо и компания, се появи остра позиция.

Тя идва в отговор на декларацията на БФС от снощи, в която централата отговаря на претенциите на Георги Градев, че не е допуснат до конгреса миналия месец като делегат на "Балкан" (Варвара). Както и на други обвинения.

От "Бояна" призовават недоволните от вота да проявят "уважение към избора на клубовете и към установените демократични ценности на държавата ни, вместо да упражняват нездравите си управленски амбиции за дестабилизирането на българския футбол." 

Отговорът на Бербатов не закъсня.

"Лесно е да караш служителите си в БФС да ти готвят материали за публикуване под диктат, обаче е трудно да изкараш черното бяло, въпреки нелепите си опити да се обясняваш и да заблуждаваш", започва позицията.

Информациите на сайта на БФС са определени като "нагли лъжи".

Следват риторични въпроси. Като например: "как смееш ти, Борислав Бисеров Михайлов, да говориш за неуважение към клубовете-членове на БФС?"

Припомнят се грехове на Михайлов. 

"Ти ли ще се изживяваш на съдник и моралист след всичко, което ти припомняме с горните редове?"

И още: "Помниш ли как избяга като партизанин-страхливец, предупреден, че органите на реда идват за теб? Помниш ли как се кри почти две години, за да се забрави онова, което причини на българския футбол."

Ето пълният текст на отговора на Бербо и сподвижниците му към преизбрания президент на БФС: