Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Продължават мистериите на снимачната площадка на филма „Ръжда“. По време на снимките актьорът и продуцент на лентата Алек Болдуин простреля неволно, но смъртоносно, операторката Халина Хътчинс.

Сега главният отговорник по осветлението на филма Джейсън Милър е ухапан от отровен паяк, съобщава Sky News.

Кафяв отшелник. Снимка Уикипедия

Милър е развил тежки симптоми, включително некроза на ръката и сепсис. Лекарите се борят за живота му. Направени са му няколко операции, но не е сигурно, че ще спасят ръката му от ампутация.

Паякът, известен като кафяв отшелник, обитава точно земите около Ню Мексико, където се снима филмът.

"Джейсън го чака дълъг път на лечение. Дано медиците успеят да спасят ръката му. При лошо стечение на обстоятелствата ще я загуби, което ще промени живота му и този на неговото семейства", се казва в съобщение на онлайн-платформата за дарения Just Giving.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.