Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

В Америка всичко може да се купи - дори и военен всъдеход Humvee. Досега съдбата на една от най-яките мъжки играчки на Земята беше незавидна - след приключване на службата им гигантите отиваха за скрап.

Но армията на САЩ е решила да изкара пари от около 4000 излезли в запас возила, като започва да ги продава на публични търгове. Наддаването за първата партида от 26 возила започва утре на сайта ironplanet.com, като първоначалната цена за всички тръгва от $10 000. Предложените коли са произведени между 1987 г. и 1994 г., като са оборудвани за превоз на хора или товар. Возилата са оборудвани с 8-цилиндров 6,2-литров дизелов двигател с мощност от 190 к.с. и 3-скоростни автоматични трансмисии. Максималната им скорост е около 110 км/час.

Има две уловки - едната е, че преди продажбата от тях са премахнати всякакви военни атрибути, включително оръжия и бронировка.

Другата е, че купувачът трябва да подпише декларация, че ще кара всъдехода само извън пътната мрежа.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.