Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Роклята, носена от покойната британска певица Ейми Уайнхаус на последния ѝ концерт, беше продадена за 243 200 долара на търг в Калифорния, предаде Франс прес, съобщава БТА.

Сумата е 16 пъти по-висока от предварителната оценка.

Уайнхаус носи роклята на концерт в Белград през 2011 г. Месец по-късно, на 23 юли, 27-годишната певица, която се бори с алкохолна и наркотична зависимост, умира в дома си в Лондон.

Аукционна къща "Джулиънс окшънс" предложи на търга си в Бевърли хилс над 800 принадлежности на певицата, сред които обувки, бельо, книги, записи. Вещите бяха предложени за продан от родителите на Ейми Уайнхаус, Мич и Джанис.

Общата сума от аукциона, организиран в събота и неделя, възлиза на около 4 милиона долара.

Дамска чанта във формата на сърце на "Мошино", която Уайнхаус носи на наградите БРИТ през 2007 г., беше продадена за 204 800 долара.

За други рокли, принадлежали на певицата, бяха платени суми между 12 500 и 150 000 долара.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.