Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Реквизиторът, който е дал на Алек Болдуин зареденото оръжие, с което бе убита на снимачната площадка операторката Халина Хътчинс, коментира публично за първи път трагедията и призна грешката си.

Дейвид Холс е трябвало да провери дали всичките 45 патрона за оръжието са халосни, но така и не успял да го направи.

Полицията разследва ролята му в инцидента. Но той вече е признал, че не е успял да провери напълно огнестрелното оръжие преди фаталната развръзка.

В изявление пред „New York Post“ в понеделник Холс каза, че е „шокиран и натъжен“ от смъртта на Халина Хътчинс.

„Халина беше не само един от най-талантливите хора, с които съм работил, но и приятел. Надявам се, че тази трагедия ще подтикне индустрията да преоцени своите ценности и практики, за да гарантира, че никой отново няма да пострада по време на снимки“, добавя той.

 

 

 

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.