ЦСКА 1948 се похвали с интересно назначение - на легендата на ЦСКА Спас Джевизов, който ще заема позицията главен скаут в школата. 

"С изключителния си опит и несравнимите си познания в сферата Джевизов ще спомага за набелязването на нови таланти, които да станат част от „червените“, както в първия състав, така и в дублиращия тим и отборите от детско-юношеската школа на ЦСКА", се казва в информацията на официалния сайт на столичния клуб.

До неотдавна Джевизов, играл за ЦСКА в периода 1976-1984 г., беше скаут в "Лудогорец". Това е една от причините той да е персона нон грата на ст. "Българска армия". Другата е, че е сред "червените" величия, които не признаха ЦСКА-София за наследник на любимия си отбор.

Между двете страни прехвърчаха изкри. През 2017 г. ЦСКА-София разпространи открито писмо, в което настойчиво "помоли" бившата деветка следното:

"... спрете да звъните на деца от детско-юношеската академия на ЦСКА и на техните родители. ЦСКА вече не е разграден двор, не е и битпазар, за да се опитвате да залъгвате някого с няколко сребърника."

На следващата година Спас Джевизов не попадна в алманах по случай 70-годишнината на ЦСКА, направен от журналисти и издаден от ЦСКА-София. Същото сполетя Радослав Здравков и Методи Томанов (и те бивши служители на "Лудогорец"). Тогава и тримата бяха част от празненството на ЦСКА 1948.

Сега Здравков заема мениджърска длъжност в спонсорирания от букмейкърската компания Efbet клуб.

Преди събитията през 2016 г. Спас Джевизов беше директор на детско-юношеската школа на ЦСКА.