Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Мъжът, който преди месец бе здържан заради отпрвени заплахи към тогава председателката на парламента Ива Митева, отново е арестуван. Поради същата причина.

Това съобщва бТВ.

Според източниците на медията Любомир Яков този път е заплашвал и бившя премиер Бойко Борисов.

През септември 26-годишният мъж бе задържан на два пъти. Тогава той бе заплашил Митева с убийство с имейл, изпратен до Министерство на правосъдието, както е направил и сега. Малко по-късно бе задържан в Старозагорско, като от полицията съобщиха, че в досието му има кражби и заплахи.

В последствие съдът постанови домашен арест за Яков - на адреса на неговата баба. После обаче се оказа, че е нарушил мярката, което бе установено след като не се яви пред градския съд за гледането й на втора инстанция. 

Бе задържан в компютърна зала в Стара Загора - същата, от която редовно изпраща заплахите по имейл. и конвоиран обрато в София.

За първото си деяние преди две седмици младият мъж бе осъден на пробация за срок от три години и на 200 часа общественополезен труд. 

Коментари

....

Нищо чудно и сега да го пуснат да си ходи по живо, по здраво. Така е у назе.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.