Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Гост в 55-ия епизод на Z-Kаст е Петър Ангелов. Той основава през 1993 г. веригата фитнеси “Атлетик”, а през 2010 г. основава Българска асоциация за здраве и фитнес, чиято основна цел е непрекъснато повишаване нивото на професионализма и регулирането на фитнес сектора и въвеждането на иновативни технологии.  

"В никакъв случай фитнес индустрията не се състои от антиваксъри. Аз изкарах вируса, но въпреки това се ваксинирах", казва Петър Ангелов.

Днес той и неговите колеги ще протестират срещу последната наредба на Министерството на здравеопазването. Защо? Безплатни тестове, каквито бяха обещани, макар и на цената от 10 лв., няма.

Тестът за антитела за доказване на преболедуване не се приема.

В държавната и общинска администрация, в които е една от най-големите концентрация на хора, продължава да няма COVID-19 мерки и за там не се изисква „зелен сертификат“. Гратисен период, за да се настрои бизнесът към новите правила, не получихме! 

"Държавата трябва да разбере, че ние сме неин съюзник в борбата с коронавируса", казва Петър Ангелов.

Посещението във фитнес зала или пътуването в метрото е по-опасно?

Защо промотирането на здравословния начин на живот липсва от предизборните програми?

Как влияе на избирателите новата фигура на Делян Пеевски и спортната форма на Румен Радев, който показа, че може да прави 50 лицеви опори?

Слушайте в новия епизод на Z-Kаст:

 

Можете да слушате Z-Каст в SpotifyGoogle PodcastsTuneInApple Podcasts.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.