Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

От 25 октомври (понеделник) всички лица, които са ангажирани с футболна среща, независимо от нивото, трябва да имат зелени сертификати. Това ясно от заповед на БФС, която е разпространена чрез зоналните съвети на футболната централа до клубовете, които са получили разпореждане за провеждането на мачовете, съобщи бТВ.

През уикенда подобно разпореждане получиха отборите от Първа лига и Втора лига. Изискванията са свързани не само с допускането на публика, а и с наличието на зелен сертификат за всички футболисти, съдии и длъжностни лица и персонал.

Сега това  изискване влиза в сила за всички отбори, като в детско-юношеския футбол ще важи само за лицата над 18 години – треньори, съдии, длъжностни лица и персонал.

Зелен сертификат се издава на ваксинирани, преболедували и с PCR или антигенен тест, направен съответно 72 или 48 часа преди мача.

Контролът на заповедта е поверен на клубовете-домакини и делегатите на съответните срещи.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.