Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Борислав Михайлов е склонен да работи в екип с Димитър Бербатов независимо от различията между двамата и ожесточената битка за президентския пост на БФС по-рано този месец.

Това заяви шефът на  футболната ни централа в интервю за БНТ, което ще бъде излъчено в неделя.

„Аз не гоня карез на никой и никога не съм го правил. Плюс това, аз няма какво да му се сърдя на Бербатов.

Естествено, аз съм го канил него преди това. Питах го какво ще прави. Беше преди години - да дойде, да види... Не е задължително да бъде по същия модел, по който аз съм минал при Иван Славков.

Той каза: не. Че не е готов, а че не знае накъде ще му се развие кариерата след футбола“, заяви Михайлов.

Екипът на Бербо обжалва избора за президент в съда. Спорно е дали трябваше да има балотаж между двамата.

„На Стилиян Петров футболният съюз му е платил образованието, заедно с УЕФА. Значи, ние сме го правили това - има такава програма за футболисти, които са около завършване на кариерите си, да ходят, да се обучават“, каза още Борислав Михайлов за един от сподвижниците на опозиционера.

„Така че няма никакъв проблем да работя с Бербатов. Ако той има желание - на различна позиция“, добави президентът на БФС.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.