Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Заради ремонта на трамвайния релсов път по булевард „Цар Борис Трети” от днес в рамките на месец се забранява движението на автомобили по единия ръкав на булевард „Акад. Иван Евст. Гешов”.

Забранява се движението на пътни превозни средства по западното пътно платно на бул. „Акад.Ив. Гешов“ (от страната на кв. “Хиподрума“) за срок от един месец, гласи съобщението на Столична община.

Променя се маршрутът на автобусите по линия № 74 в посока ж.к. „Гоце Делчев“. Автобусите ще се движат съответно: от бул. „Ген. Тотлебен“ по бул. „Пенчо Славейков“, по бул. „Георги Софийски“ и наляво по бул. „Акад. Ив. Гешов“ по постоянния си маршрут. Разкрива се и нова временна спирка на бул. „Пенчо Славейков" при ул. „Абоба“.

Остават отворени за движение пътните платна по бул. „Акад. Ив. Гешов“ под бул. „Цар Борис III“ двупосочно.

Автомобилното движение по бул. „Акад. Ив. Гешов“ в посока бул. "Константин Величков" не се затваря и се осъществява по обичайните маршрути, с известно стеснение на пътните платна преди кръстовището, обещават още от общината.

Ако има добра новина, тя е, че по улица „Алабин” ремонтът на релсовия път приключва. Продължава работа по контактната мрежа. Очаква се в средата на ноември основните дейности да приключат.

Внимателни трябва да бъдете и ако пътувате от София по магистрала "Тракия" - от 9:30 до 15 часа днес движението в тунел Траянови врата на магистралата в посока Бургас ще се осъществява в една лента. Причината е ремонт на осветителната система на съоръжението.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.