Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Боряна Калейн спечели златните медали във всички финали на уредите на Световната купа по художествена гимнастика от веригата Чалъндж, която се проведе в Клуж (Румъния), предава БНР. 

Възпитаничката на Мариана Памукова показа страхотна спортна форма непосредствено преди Световното първенство, което ще се проведе в края на месеца в Япония. Състезателката на "Левски Триадица" беше безапелационна, изигра изключително вихренно и със сърце и четирите си съчетания, като не остави никакъв шанс на съперничките си.

Калейн получи 26.600 точки за изпълнението си с обръч, 27.800 точки за това с топка, 26.750 точки беше оценката й за композицията с бухалки и 24.200 точки за тази с лента.

Другата ни представителка Татяна Воложанина допусна грeшки в част от изпълненията си, които бяха отчетени от съдиите.  Втората ни по сила гимнастичка в момента, която ще представя страна ни и на шампионата на планетата, зае петите места във финалите с обръч (24.450 точки) и с бухалки (25.300 точки), шеста е в този с лента (21.200 точки) и е осма в изпълнението с топка (22.850 точки).

Коментари

Браво

Браво, момиче! Напред и нагоре!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.