Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Финансовите министри от Г-20 подкрепиха вчера глобалната сделка за преразглеждане на корпоративното данъчно облагане и обещаха да продължат фискалната подкрепа за икономиките си, като същевременно следят внимателно инфлацията, предаде Ройтерс, цитирана от БТА. 

"Ще продължим да подкрепяме възстановяването и ще избегнем всякакво преждевременно спиране на мерките за подкрепа. Едновременно с това ще запазим финансовата стабилност и дългосрочната фискална устойчивост", се казва в комюнике от срещата във Вашингтон на финансовите министри и гуверньорите на централните банки.

Ангажиментът за подпомагане на икономиката бе поет в момент, в който инфлацията се ускори по целия свят на фона на повишеното търсене след рецесията през 2020 г., отбеляза Франс прес.

Финансовите лидери се събраха във Вашингтон за есенните срещи на Международния валутен фонд и Световната банка.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.