Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Преброяване 2021 приключи. Данните от днес все още не са обобщени - засега са преброени 5 милиона и 657 хиляди българи (82 процента от населението), съобщи БНР.

Стартът на кампанията беше съпътстван с блокиране на електронното преброяване заради хакерски атаки. COVID-19 пък отказал част от преброителите.

Заради това НСИ удължи сроковете на кампанията и откри около 40 преброителни центъра - в тях може да се предаде разпечатаната и предварително попълнена анкетна карта. Служители помагат и при попълването ѝ на място.

От НСИ припомниха, че кодовете от електронното преброяване може да се изпращат и на специален мейл. До вчера това бяха направили 2500 души.

Преброяването приключи официално в 20:00 часа. 

Междинни данни НСИ обещава около Коледа.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.