Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Скъпи приятели, роднини, колеги и любими мои клиенти!

Ако някой от вас познава господин Лозан Панов - моля ви! 

Умолявам ви, на колене ви моля - да свържете господина с мен или с коректен колега оптик.

Това нещо, нещастно кацнало на носа му, с безумно късите дръжки и трогателни размери, вероятно с древни прогресивни стъкла - е всичко друго, но не и очила, подходящи за господина, за мъжа, за съдията, за кандидат-президента!

Готова съм да подаря на 100% едни адекватни очила на господин Панов, независимо от изхода на изборите.

Разчитам на вас.

Цялата оптична общност сме в готовност да съдействаме!

Уверявам ви!!!"

Този трогателен фейсбук призив с дата 7 октомври е на оптика Мина Стоянова-Димитрова и следва едно телевизионно участие на председателя на ВКС (в отпуск) и кандидат за президент Лозан Панов, станало повод да го вземат на подбив заради очилата му. И тъй като фейсбук е едно голямо село... призивът се оказа чут - от неофициално обявената пиарка на кандидата за "Дондуков" 2 - бившата говорителка на служебния кабинет на президента (2012-2017) Росен Плевнелиев - Ивет Добромирова. Така, Панов се е озовал на крака в оптиката на Мина Стоянова-Димитрова, от където си е тръгнал не само с нови очила, но и съдейки по разказа на самата Димитрова (придружен със снимки) - със симпатизанти. Или както му се вика - хепиенд.

Ето част от разказа на дамата за това как е успяла да смени "това нещо, нещастно кацнало на носа му, с безумно късите дръжки и трогателни размери, вероятно с древни прогресивни стъкла":

"Приятели! 

Аз съм истински впечатлена и развълнувана от това, което се случи в последните 24 часа!!!

Както написах и вчера, обикновено вестоносеца го убиват...

Оказа се, че не само няма да ядем жито за "светла ми памет", ами дори имах честта - лично да се запозная и да обслужа господин Лозан Панов.

И кое ме впечатли толкова?!

Две неща:

1. Ако този човек е "Водачът", а аз съм "Народа" - то Водачът, не само чу Народа, ами му се и довери!!!

2. Не се отметнах от офертата си - да подарим едни очила на господин Панов и елегантно напомних за обещанието си - той, категорично отказа дори да чуе за това и с готовност заплати услугата и новите очила!!!

Моите адмирации към господин Панов! 

Благодаря за доверието!

Благодаря за отношението!

Благодаря за сърдечността и страхотното чувство за хумор, с което ни изнесохте урок по човечност, оправдано самочувствие и адекватно отношение към благородната критика!

Уважаеми, господин Панов,

в мое лице и сред моят екип, Вие - спечелихте истински поддръжници (...)."

"И ако не ви допадат новите очила на господин Лозан Панов - поемам отговорността с достойнство (...)"

"Аз съм с изпълнена мисия за седмицата."

Коментари

Ха-ха-ха-ха!

Сега при фризьорка, дизайнер и пластичен хирург. За смяна на таквозто. Но първо малко ботокс в джуките. Абе, чернийо лебед да не е напуснала та толку тъжен е Лозан?

Има нужда от тез

очила без диоптър само, за да изглежда по-интелигентен пред умнокрасивите снобари и комплексари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.