Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Един от лидерите на "Продължававаме промяната" Кирил Петков има резерви към начина на комуникация на лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов, както и към "бюджетните ястреби" в тази партия, които държат на нулев бюджетен дефицит. Това каза самият Петков в предаването "ЕвроДикоф" по "Евроком".

"За нас нулевият дефицит е нищо, ако има пенсионери, които живеят под линията на бедност", обясни Петков.

И допълни:

"Не отбягвам да говоря за "Има такъв народ". Там имаше много хора, които харесвам - Мика Зайкова например. Има и други, с които се радвах, че работих. Според мен те трябва да осмислят бъдещето на парламента. Може евентуално да говорим и с тях. Това, което ми беше малко по-трудно да имам доверие на Трифонов е, че постоянно ни вкарваше в общественото внимание с някакви грешни неща - за бизнесите ни, за връзки всякакви измислени. Но ние нямаме его и очакваме да видим как ще е в бъдещето. За Слави - просто бих изчакал да каже какво има предвид преди да преминем към преговори и разговори".

Петков изтъкна, че явяването на "Продължаваме промяната" с "Демократична България" заедно на избори не е добра стратегия.

"Не вярваме, че най-добрата стратегия да се явяваме с тях на избори. Ние примерно много подкрепяме президента Радев, а някои от тях може и да предпочетат да не го подкрепят. Имаме и много различия", каза Петков.

И допълни:

"Ако има драстична промяна в ГЕРБ, също би имало някакъв диалог. Ако си признаят всички грехове и спрат да се оправдават, Това би било добро първо условие да говорим".

Петков потвърди, че предстои среща с "Демократична България". Той заяви, че реформата на съдебната система и смяната на Иван Гешев като главен прокурор не е второстепенен въпрос за ПП и в тази посока много ще разчитат на експертизата на "Демократична България”.

Петков разкри и подробности около финансирането на предиборната кампания на "Продължваме промяната".

"Наши приятели с абсолютно чист бизнес вече заявиха готовност да спонсорират кампанията ти. Обещанията засега са за около 600 000 лева. Смятам, че разходите в кампанията ни ще са под 1 милион лв. Готовност за спонсорство показват най-вече компании от IT сектора. Разбира се, всеки с чист бизнес е добре дошъл. Даренията ще бъдат обявени на сайта ни, който се подготвя в момента", каза Петков.

Коментари

Престорена почтеност

Защо не питате другаря Кирил почтено ли е да се лъжат клиентите, че "пробиотиците", които той продава скъпо и прескъпо са "изследвани" от "Харвард", при положение, че не са, а единственото клинично изследване в реферирано научно списание експериментално показва, че те нямат никакъв ефект?

ПП "Продължаваме измамата"

Кирето Лъжеца ще остане в обществената ни история като българския Остап Бендер!

Кой беше писал, че Кирето е като Макрон?

Ето, човекът си харесва Мика Зайкова.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.