Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Марина Стоименова е назначена за Главен редактор на Евронюз България, съобщиха от централата на телевизията в Лион. Марина е първото от много назначения, които предстоят в новосъздадената медия. 

Стоименова, бивш журналист, водещ и редактор в Нова телевизия, трябва да гарантира, че всички процеси се случват в съответствие с редакционната линия и ценности на компанията. Марина докладва на мениджъра, отговорен за редакторските екипи на партньорските канали на Евронюз - Франсоа Жиняk.

Евронюз България влиза на мястото на телевизия “Европа”, като досегашният шеф на медията Георги Харизанов ще управлява канала в България, но няма да се меси в редакционната политика.

 Очаква се екипът да бъде от около 80 души, като голяма част от служителите на тв “Европа” ще продължат да работят за новата програма, която ще се излъчва от сегашния студиен комплес на медията на бул. “Симеоновско шосе”. Към него вероятно ще се присъединят и още репортери от някои по-малки телевизии. 

 

Коментари

Хехехе

България, държава в която неуките, аморалните и некадърните въртят всичко, защото са удобни на мутроолигархията. Просто муцинка.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.