Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Министър Георги Панайотов, началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов, командирът на ВВС  и ръководители на военни структури, свързани с разследването на разбилия се МиГ-29 край Шабла, ще обявят обстоятелствата, свързани с инцидента, при който загина подполковник Валентин Терзиев.

На брифинга в Министерството на отбраната е поканена и съпругата му - Димитрина Попова.

Преди седмица пред БНТ министър Панайотов обяви, че след като черната кутия на разбилия се самолет е била разчетена в Русия, полетът е възстановен до последната секунда. Той подчерта, че се потвърждават заключенията от доклада на „Военна полиция".

Панайотов подчерта, че причина за инцидента не е човешка грешка, а загуба на пространствена ориентация. Министърът обаче призна, че в доклада е посочена и вторична причина за инцидента и че имало неща, които е могло да бъдат направени по-добре на земята.

Коментари

На съветски възпитаник от МГИМО

Като Георги Панайотов изобщо, никак, въобще, категорично НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.