Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Втора жалба на бившия депутат от ДПС Делян Пеевски срещу наложените му санкции по закона "Магнитски".

Тя е подадена пред Службата за контрол над чуждестранните активи към Министерството на финансите на Съединените щати и пред Държавния департамент, съобщава бТВ.

Първата жалба беше внесена в българския Върховен административен съд. Пеевски поиска заличаване на ограниченията по закона "Магнитски", става ясно от официално писмо, разпространено до медиите от адвокатската кантора "Морган Луис".

 
Според жалбата Пеевски може да представи правни и фактически основания за премахване на санкциите, да изисква информация от Министерство на финансите, както и да обжалва решенията пред федералния съд на САЩ. Министерството на финансите трябва да представи мотивите за действията си и да докаже, че има доказателства за наложените санкции.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.