Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Първата дама на САЩ Джил Байдън, която има докторска степен по педагогика, ще възобнови присъствено преподавателската си дейност следващата седмица, предаде АФП, позовавайки се на съобщение на Белия дом.

Това става след една година дистанционно обучение заради пандемията.

Джил Байдън ще преподава вторник и четвъртък в обществения колеж на Северна Вирджиния извън Вашингтон в продължение на 13 седмици.

Тя започва да преподава там, когато съпругът ѝ е вицепрезидент при Барак Обама. Джил е единствената досега първа дама, която съчетава професионалните си задължения с работа извън президентството.

Съпругата на американския президент ще води курс по творческо писане и ще обучава студентите как да пишат академични есета.

Коментари

Мдам

Вече не може да диша напредналата деменция на Джо. Оставя го на гледачките с памперсите.

Да, ама не

Той е само с 4 години по-стар от Тръмп.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.