Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Явно тези хора, на които спряхме милионите, използват всяка пролука през партиите. Явно и през "Има такъв народ" са намерили пролука, за да не позволят по-дълго спиране на тези средства."

Това заяви днес пред бТВ служебният министър на икономиката Кирил Петков. Думите му идват в отговор на тежките атаки, които през миналата седмица от партията на Станислав Трифонов предприеха именно по отношение на Петков и на финансовия министър Асен Василев - след като и двамата бяха поканени да участват в първия проектокабинет на ИТН и след като и двамата отказаха.

Интересното беше, че атаката от ИТН дойде след такава от... ДПС. Отново по Петков и Василев. На другия ден пък тя бе продължена от... ГЕРБ.

Според Петков, ощетените от спрените схеми "Автомагистрали", ДКК и "Монтажи", ББР и другите разкрити начини за източване на бюджета, опитват да пробият добрите публични образи, които той и Василев имат. 

"За мен беше учудващо първия ми ден в парламента да получа едновременна атака от три партии - ГЕРБ, ДПС и "Има такъв народ". От ГЕРБ и ДПС го очаквах, защото ние спряхме средства на много хора, свързани с тези партии", сподели Петков. 

"Това, което обаче ме изненада, е атаката от "Има такъв народ" - ужким  хора на промяната, ужким хора на протеста, а от тях дойде силна атака".

И припомни - единствените, които "не ни стреляха от хълбока, са "Демократична България" и ИБГНИ."

Кирил Петков заяви, че се гордее със свършеното от служебното правителство, защото то показало какво да очакват хората от политиците. 

"Аз съм министър на България, на никой друг. Никой не може да ми вдигне телефона и да каже: това или онова направи!", за пореден път обясни той. 

Накрая предупреди: ще следи изкъсо действията на новото правителство, ако такова бъде съставено, "за да съм сигурен, че събиралите милиони през обществени поръчки, няма да намерят обратно път."

Коментари

Нали

имаше успешен частен бизнес, мазен лъжльо - как така ще останеш по-дългосрочно? Аз и седмица не мога да се отделя от моя успешен бизнес. А и никой не е гласувал за теб, за да оставаш след изборите - не е морално!!!

Ъ-ъъъъ...

Дизайнерската дрога не прощава.

В държавата

където (ужким) е учил, но не е останал на работа, ша му скъсат шортите от съд за подобна клевета!!!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.